Stjärnan förlänger med Skellefteå AIK

Under måndagen gick Skellefteå AIK ut med ett kryptiskt meddelande på klubbens sociala medier om att en förlängning var på gång. Idag tisdag, presenterades en förlängning av den finske stjärnan Tuomas Kiiskinen.

Tuomas anslöt en bit in på säsongen och gjorde verkligen avtryck från start. Han gjorde mål i sitt första byte i laget och fortsatte att imponera under säsongen.
Han landade tillslut på 19 poäng på 38 spelade matcher.

Lagkamrater har pratat väldigt gott om Kiiskinen. Han ska vara väldigt omtyckt både på och utanför isen. Bra jobbat av GM Erik Forssell som fortsätter att imponera. För några dagar sedan förlängdes kontraktet med Philip Broberg och nu det här. Det här blir första säsongen då det inte finns några ”rester” kvar från tidigare lagbyggen utan Forssell får bygga precis som han vill och det tycker jag ska bli oerhört intressant att följa.

Till Skellefteås officiella hemsida säger Kiiskinen så här:

– Vi har väldigt många skickliga spelare och bra killar i laget samtidigt som allt fungerat väldigt bra för mig och min familj där uppe, sedan är jag i en del av min karriär där jag vill ha en chans att vinna något. Halvvägs genom fjolårssäsongen kände jag att vi verkligen hade en chans och det betydde mycket för mig och för detta beslut.

Det nya kontraktet är skrivet på ett år.

Publicerad av Jesper Sarri

Jesper.sarri@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: