Adam Pettersson lämnar Skellefteå för konkurrent

Tidigare under dagen blev det klart att trotjänaren Adam Pettersson lämnar Skellefteå AIK efter 567 matcher, 157 poäng och inte minst två SM-guld i bagaget. Ny klubbadress ska enligt Norrans uppgifter vara Brynäs.

Man har väntat och väntat på att Adam ska få sitt ordentliga genombrott. Inför varje säsong har jag tänkt ”det här är Adams år”, i alla fall fram till för ungefär tre-fyra år sen. Med det sagt har han gjort fantastiska prestationer för Skellefteå AIK, men nu är det dags att vandra vidare. Med den ”nygamla” strategin att satsa på yngre förmågor får inte Adam plats i laget med tanke på den lön han lyfter. Tycker det är helt rätt att gå skilda vägar nu både för AIK och Adam själv. Någonstans därinne är junioren som öste in poäng och jag hoppas att ett klubbyte gör honom gott och att det går riktigt bra för honom. Det förtjänar han.

Om poängen inte trillar in så kommer Brynäs till 100% få ett krigarhjärta från Adam som gör jobbet varje kväll och det kan ingen ta ifrån honom. Grym i boxplay och besitter en otroligt bra fysik. Det har han inte minst visat upp i Thomson Trophy (Triathlon som Skellefteå varje år avrundar försäsongen med) där han korats till vinnare två gånger.

Tack Adam för dina prestationer i den svart-gula dressen.

Publicerad av Jesper Sarri

Jesper.sarri@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: